Lino mlečni deserti so primerni za otroke od osmega meseca starosti, pripravljeni kot praktični, zdravi in uravnoteženi med-obroki. Prav tako so odlična sladica. Deserti so pakirani v dveh kosih, ker je ljubezen najslajša, kadar jo delimo. Zato ne dvomimo, da se bodo tudi tisti veliki zasvojili z njimi.

V mlečnem desertu z okusom čokolade bodo uživali … prav vsi bodo uživali – malčki plezalci, malčki hodci, nato šolarji, mame, očetje, babice …, ker imamo vsi radi čokolado, kajne? Medtem ko smo ustvarjali okuse, smo se spomnili enega slavnega citata: »Čokolada ni goljufanje. Po slanem obroku se človek mora posladkati. To je življenje, ne goljufanje«. Ob tem mislimo na nas velike, ker vemo, da vam bo to čokoladno veselje služilo kot popolna sladica.

Mlečni desert s pšeničnim zdrobom vas bo vrnil v otroštvo in čas, ko je bil ta okus prva asociacija na najljubši obrok. Prava poslastica! Ste vedeli, da je pšenični zdrob bogat z vitaminom B6, ki je odgovoren za nastajanje serotonina, ki je znan kot hormon sreče? Še en razlog več, da osrečite svoje otroke! Bodite pripravljeni na njam-njam z veliko smeha!

Lino nam je pripravil tudi mlečni desert z dodatkom piškotov. Ljubitelji okusa piškotov ga bodo lahko poskusili v tej praktični, slastni in kremasti kombinaciji. Otroci bodo zadovoljno zaužili vsako polno žličko, mame pa se bodo v imenu odobritve smejale, ker njihov malček ni samo vsega pojedel, ampak bi rad še!

Kot vedno je Lino poskrbel, da so mlečni deserti pripravljeni z veliko ljubezni in pozornosti, s skrbno izbranimi sestavinami in vsemi nam znanimi in priljubljenimi okusi. Njihova hranljiva vrednost in njihovo zaužitje sta kombinacija, ki ima vse, kar potrebujete vi in vaš otrok. Da žličko poližeš!"